K&K MACEDONIA
2 posters
Страница 1 от 1
K&K MACEDONIA
K&K is the miserable servis in macedonia when some ac is spoiled (broken) must wait about min.2 and max.4 weeks to repair they dont have parts when i call K&K servis and i ask did they have indoor motor fan for panasonik inverter 12 dke mallasia they thold me that they have not and if I whant to by must pay at all then they order from china and dellivery is 30 or 40 days i dont belive and I took my car go away greece by fan about 58 euros and costomer is to satisfy
dejan gorgiev- Брой мнения : 8
Местожителство : kavadarci makedonia
Re: K&K MACEDONIA
По добре пиши на македонски,ке те разберем всички.Смея да твърдя,че К&КСервиз - София осигурява резервните части навреме,а нишката се къса някъде по напред.Има и вариант часта да се вземе от нов климатик след което да се възстанови при получаването й.Всичко е въпрос на организация,освен това има и правило което гласи - не чакай зимата.Подготовката или проверката на климатика трябва да става преди началото на зимата,за да няма струпване на техника и заявки към сервиза.Така ще се работи по спокойно и няма да има ядове.
K&K MACEDONIA
deka nas vo makedonia toa go nema da se izvade del od nov klimatik za da se poprave nov samo as si vadam delovi od novi klimatici i gi popravam starite i sega imam 2 samsunga so izvadeni elektroniki na nadvoresno telo i taka mi stojat
dejan gorgiev- Брой мнения : 8
Местожителство : kavadarci makedonia
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите