Климатична техника
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Panasonic UW12GKE - не топли

+5
weka
Demonburg
Станимир
ba6ticata
бяла мечка
9 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Panasonic UW12GKE - не топли - Page 2 Empty Re: Panasonic UW12GKE - не топли

Писане  Blackwind Пет Дек 17, 2010 7:52 am

На новото място Panasonic-а е доста по-добре. Изглежда там няма влага и не го навява докато дефроства. santa Докато на старото място сложих нов климатик и пак си замръзва доста. Но поне той го размразява до край и има нагревател на дъното. cheers
Смятам на пролет или есента да напълня Panasonic-a с фреон по кантар и 20-30 грама отгоре и ще наблюдавам другата зима. Едва ли вече ще има толкова студени зими като сега.
Весели празници. santa rendeer

Blackwind

Брой мнения : 7

Върнете се в началото Go down

Писане  бяла мечка Вто Яну 04, 2011 11:30 pm

Сагата продължава... Няма край... Всъщност се радвам, може би ще науча нещо (за топлата вода примерно) ново като започна да сипвам вода по този модел. А защо компресора на този модел ми изглежда малък... ааа може би така ми се струва Smile Всъщност си е нормален по обем...

бяла мечка

Брой мнения : 116
Местожителство : Кърджали

Писане  бяла мечка Нед Яну 09, 2011 7:31 pm

Сериозно. Как да разбера колко BTU е компресора?
Иначе един климатика от модела беше спукал 4пътника. След смяна му го гледам се държи доста прилично. След няколко дена ще имам път на там, и ако клиента си е в къщи ще видя какво е положението. Иначе другите бройки са за оплакване. Дали не е проблемен 4пътника. Да не може да "превключва" на "студено", от там да не може да размрази както трябва, да трупа лед... Нека друг се изкаже, че може би говоря наезуст.

бяла мечка

Писане  бяла мечка Нед Яну 09, 2011 7:38 pm

Така заварих днес един климатик. Вместо в стаята, клиента го ползва вън да размрази външното тяло. Panasonic UW12GKE - не топли - Page 2 Uw12

бяла мечка

Писане  Blackwind Нед Яну 30, 2011 12:57 pm

И моя взе пак да замръзва, когато е влажен въздуха и около 0 градуса. Добре, че го грее слънце през деня, а не ползвам духалка като тоя човек. Смятам лятото, когато имам възможност да го допълвам с повече фреон, за да му се вдигне налягането. Дано нещо се промени. Вече не знам. What a Face Наблюдавам, че при размразяване не му достига мощност и топлина. В смисъл питата не се отоплява достатъчно, за да свали целия лед и винаги остава по малко. Twisted Evil Или компресора е слаб както казваш или въобще не струват тия модели. Щом тука не може да стопи леда, какво остава за по-студени райони. santa
Като се има предвид, че в това помещение до сега беше прозоречен 9ка на 20 години и никога не е правел такива проблеми. Laughing

Blackwind

Брой мнения : 7

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите