Самсунг SH 12 bpd - EA-01
3 posters
Страница 1 от 1
Самсунг SH 12 bpd - EA-01
Дава си вътре ЕА-01, на външното - червен свети, зелен - не, жълт мига. Напреженията, оптрони, резистори, диоди, ценери във веригата за комуникация - ОК. Някакви идеи? Или платки / за проба поне/....
Re: Самсунг SH 12 bpd - EA-01
Ще се опитам да открия външна ел-ка защото от вътрешните ми останаха само повредени,поне да елиминираш една от двете.Мога да ти предложа(временно) здрава вътр.ел-ка,която е може би от BPH или BWH(не помня),но е от второто поколение инвертори на Самсунг и със сигурност ще може да ти управлява външното тяло.До утре.
Благодаря ти за съдействието! Щастливия клиент се топли с климатика си, твоята платка с нашата благодарност пътуват обратно към теб! Проблема беше, че е пострадала от токов удар и след това е била ударена и от майстор..., ама това е дълга тема...
Относно платките
Колега, поздравления че си се справил с този проблем! На мен се случи същото но самсунга е 9-ка, а не разбрах в крайна сметка за вътрешна или външна платка става въпрос? Ще съм ти благодарен ако ме светнеш по въпроса.
Demonburg- Брой мнения : 118
Местожителство : Бургас
Коментираме го в момента на лични за да не разводняваме темата...Като се изясни проблема, се надявам demonburg да сподели...
Чудех се как да започна този отговор, и не се сещам за нищо друго освен, с едно голямо БЛАГОДАРЯ на Стоян и Бащицата!!! След строго спазване на инструкциите, дадени ми от Стоян, всичко си дойде на мястото.Въпреки, че симптомите бяха 100% еднакви, имах известни съмнения, че и лекарството ще трябва да е същото, но уви..... Клиентът е до ушите (аз също) , а и за пореден път се доказва, че усилията, които положиш се отплащат. Трупаме опит, а това е най-важното за да сме "в час" . Весели и щастливи празници на всички колеги !
Demonburg- Брой мнения : 118
Местожителство : Бургас
Similar topics
» Самсунг AQV12vba
» САМСУНГ AQ-12-FCXSER
» самсунг AQV09FCN
» кодиране на самсунг aqv-ewa
» Моля за съвет - грешка 464 Самсунг AQV-09ABA
» САМСУНГ AQ-12-FCXSER
» самсунг AQV09FCN
» кодиране на самсунг aqv-ewa
» Моля за съвет - грешка 464 Самсунг AQV-09ABA