Грешка Samsung
2 posters
Страница 1 от 1
Грешка Samsung
Здравейте, Климатик Samsung AQV09ABAN, ми дава грешка Е1 01 вътрешно тяло и OTP Error външно тяло.
Първоначално според клиента е давал грешка E4 61, след като е стоял изключен от захранването известно време, е заработил за малко и е дал първо споменатата грешка.
Климатикът беше буца лед като отидохме на ремонт, и имаше няколко токови удъра предните дни .
Клиента е въвеждал кодовете през дистанционното, както и колегите без резултат.
Ако може някой да сподели опит и да имам някакви насоки за отремонтирване ще съм благодарен
Благодаря предварително!
Първоначално според клиента е давал грешка E4 61, след като е стоял изключен от захранването известно време, е заработил за малко и е дал първо споменатата грешка.
Климатикът беше буца лед като отидохме на ремонт, и имаше няколко токови удъра предните дни .
Клиента е въвеждал кодовете през дистанционното, както и колегите без резултат.
Ако може някой да сподели опит и да имам някакви насоки за отремонтирване ще съм благодарен
Благодаря предварително!
nais34- Брой мнения : 61
Местожителство : Свищов
Re: Грешка Samsung
Извинете ме за късното влизане във форума,но откакто Hit.bg ни отказа хостинг,сега този сайт се знае от малко хора.
При вас проблема е във външна ел-ка,където OTP Error е проблем при четене от епрома.Ако след подмяна на чипа(предварително зареден с епрома за съответния модел)не се оправи,то причината е в процесора,което на практика означава нова платка.
При вас проблема е във външна ел-ка,където OTP Error е проблем при четене от епрома.Ако след подмяна на чипа(предварително зареден с епрома за съответния модел)не се оправи,то причината е в процесора,което на практика означава нова платка.
Благодаря за насоките.
Има ли друг форум където да споделяме с повече участници?
Има ли друг форум където да споделяме с повече участници?
Има и други форуми(http://forum.setcombg.com/).Мога да ви изпратя чипа с оригинален софтуер,но след понеделник
Какво ще ми струва чипа?
За колеги - безплатно.
Ако след подмяната не се реши проблема - касае се за външния процесор,или по-точно за нова ел-ка.
Ако след подмяната не се реши проблема - касае се за външния процесор,или по-точно за нова ел-ка.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите