Външна платка MIDEA MSG 12 HRDN1
2 posters
Страница 1 от 1
Външна платка MIDEA MSG 12 HRDN1
Здравейте!
Търся външна платка - CE-KFR32W/BP2N1-123 ( НЕ e IPM ) за климатик MIDEA MSG 12 HRDN1.
Мишки са я ползвали за нужник . Имаше 2-3 елемента които видимо бяха засегнати... електрончик ги смени но климатикът така и не заработи. Беше изгорял и IPM. Него го поръчахме нов. Имам съмнения и в компресора.... за това не искам да влагам някакви големи средства в този климатик. Знам колко струва нова в Магнум но не си заслужава да се поръчва скъпа е. Климатикът е на едни бедни хорица и съм им обещал да търся нещо евтино втора ръка...
Благодаря предварително!
Търся външна платка - CE-KFR32W/BP2N1-123 ( НЕ e IPM ) за климатик MIDEA MSG 12 HRDN1.
Мишки са я ползвали за нужник . Имаше 2-3 елемента които видимо бяха засегнати... електрончик ги смени но климатикът така и не заработи. Беше изгорял и IPM. Него го поръчахме нов. Имам съмнения и в компресора.... за това не искам да влагам някакви големи средства в този климатик. Знам колко струва нова в Магнум но не си заслужава да се поръчва скъпа е. Климатикът е на едни бедни хорица и съм им обещал да търся нещо евтино втора ръка...
Благодаря предварително!
nais34- Брой мнения : 61
Местожителство : Свищов
Re: Външна платка MIDEA MSG 12 HRDN1
Колеги още не ми е решен проблема. Моля помагайте!!
Утре ще проверя по модела,но мисля,че не ги поддържаме.Все пак колкото и да е насрана - пусни една снимка,може пък да съвпада с друг модел.
Малко снимки. От близо съм снимал мястото където имаше видими поражения на елементите.
Качи снимките в Gallery (горе третото меню)защото не излизат.След това дай линк към тях.
Similar topics
» Външна платка за колона Midea MFE60AE
» Външна платка за Самсунг AQV18VBC
» Външна платка за Панасоник Е12CKP
» Платка вътрешно MIDEA
» Външна процесорна платка HITACHI 14 EH1
» Външна платка за Самсунг AQV18VBC
» Външна платка за Панасоник Е12CKP
» Платка вътрешно MIDEA
» Външна процесорна платка HITACHI 14 EH1
Страница 1 от 1
Права за този форум: