osaka 09 sbp
3 posters
Страница 1 от 1
osaka 09 sbp
Колеги някой да се занимава с OSAKA. Имам една SBP девятка. Пускам я светва и дисплея , но нищо не тръгва. Нито четирипътния нито компресора нито вентилатора.И няма никаква грешка. Може да има начин да се проверявят грешките от дистанционното но аз не знам как. Моля помагайте.
nikolai- Брой мнения : 79
Re: osaka 09 sbp
Не. Не тръгва на нито един режим. Измерил съм датчиците. Подава 300 волта на модула и толкова. Има копче на вътрешната платка тест но и там не тръгва.
Вероятен проблем е кварца на вътрешна ел-ка от където идва "успиването" на електрониката.Ако имаш честотомер провери има ли изобщо генериране.Успех.
Тя електрониката тръгва защото пуска 300 волта на модула. А те се пускат от процесора на външната електроника. Затова си мисля че има комуникация. Трябва ми как се проверяват грешките. Как се пуска самодиагностиката.Колеги ПОМАГАЙТЕ.
Тя електрониката тръгва защото пуска 300 волта на модула. А те се пускат от процесора на външната електроника. Затова си мисля че има комуникация. Трябва ми как се проверяват грешките. Как се пуска самодиагностиката.Колеги ПОМАГАЙТЕ.
Тя електрониката тръгва защото пуска 300 волта на модула. А те се пускат от процесора на външната електроника.
Колега, не е точно така как си го мислиш. Тези 300 волта не ги пуска процесора, а щом ги имаш тях, виж дали имаш ниските напрежения 12v най вече. С Осака много малко съм се сблъсквал, но няма ли някой светодиод по външната платка, който да индицира, че има захранване или да премигва определен брой пъти?
Колега, не е точно така как си го мислиш. Тези 300 волта не ги пуска процесора, а щом ги имаш тях, виж дали имаш ниските напрежения 12v най вече. С Осака много малко съм се сблъсквал, но няма ли някой светодиод по външната платка, който да индицира, че има захранване или да премигва определен брой пъти?
има светодиод на 5 волта. той свети. друг няма.а 300 волта на модула се пускат от реле което се управлява от процесора.
Съжалявам,но явно в този форум нямаш късмет.Мои колеги ме посъветваха (ако си от София)да отидеш на улица Опълченска,в посока гарата, на най-високата част има нещо като магазин или сервиз.Там се занимават само с Осака.
Similar topics
» Външен мотор за Osaka CH-12-LBP
» Перки за външно тяло на OSAKA 60 LSNt
» kopernikus (osaka) angle air conditioner with elektrik heater
» Перки за външно тяло на OSAKA 60 LSNt
» kopernikus (osaka) angle air conditioner with elektrik heater
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите