Търся компресор за Haier HSU - 18 HA103/R2
3 posters
Страница 1 от 1
Търся компресор за Haier HSU - 18 HA103/R2
Здравейте, търся компресор за HAIER HSU - 18HA103/R2. При проба на IPM със три крушки те светват, при замерване на тока на компресора при стартиране на климатика за 4-6 секунди вдига до 9А ток ,след което изключва климатика. При стартиране на климатика не се чува шум от компресора и това ми дава основание да си мисля, че компресора е блокирал. За това търся компресор с,който да го сменя.
frick- Брой мнения : 8
Re: Търся компресор за Haier HSU - 18 HA103/R2
За съжаление и в нашия сервиз не разполагаме с този компресор,дори и на R410 имаме само един в наличност.Нямам опит с електрониката на HAIER_а,но съм оптимист,че може да поеме компресор от друг производител.Използвайки R22,няма да има проблем да инсталирате компресор на 410.Успех.
R2 означава, че фреонът е R 410A Става всеки обикновен компресор за 18-ка...
apollo731- Брой мнения : 3
Няма гаранция,че ще може всякакъв компресор.Ако има колега,който е експериментирал нека да сподели.Аз лично не съм имал такъв случай.
Благодаря на отзовалите се, но се оказа , че климатика си е тръгнал нормално със затопляне на времето по думите на клиента.
frick- Брой мнения : 8
Да- просто човечецът е пропуснал "малка" подробност в края на модела- (DB)... Така ме заблуди, че е обикновен. После загледах, че има IPM... Пишете ПЪЛНИЯ МОДЕЛ на климатика, да не се излагаме и ние, които се опитваме да даваме съвети!ba6ticata написа:Няма гаранция,че ще може всякакъв компресор.Ако има колега,който е експериментирал нека да сподели.Аз лично не съм имал такъв случай.
apollo731- Брой мнения : 3
Similar topics
» търся компресор
» Търся инверторен компресор
» търся инверторен компресор 2RD132X5BAO3
» Търся платка за климатик HAIER HSU- 10HV03(B)
» Поръчки от Бауклима-Бургас
» Търся инверторен компресор
» търся инверторен компресор 2RD132X5BAO3
» Търся платка за климатик HAIER HSU- 10HV03(B)
» Поръчки от Бауклима-Бургас
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите