Климатична техника
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HAIER INVERTER HSU18H03 IPM

Go down

HAIER INVERTER HSU18H03 IPM  Empty HAIER INVERTER HSU18H03 IPM

Писане  denitehno Вто Окт 01, 2013 9:42 pm

Kolegi ovie od ROJAL nisto ne razbirat za reklama se mnogu jaki a vo praksa ne gi biva ama za nisto.pred sest meseci kupih IPM za haier hsu 18 h03 go nosev so mene i stariot IPM i mi dadoa zamena za stariot i mi kazaa deka e 30ampera na stariot ipm imase broiki 30A a na noviot nemase nisto pitah dali e po snaga ist kako stariot t e kazaa deka nema da ima problem,no sega ispadna problem, IPM od rojal e 22 AMPERA ne e 30 A kako so mi kazaa i sega neznam dali ke si ja popravat greskata fiskalnata smetka e kaj mene od IPM.Da pojasnam vo ROJAL ima dva isti IPM a ediniot e 30 AMPERA I IMA OZNAKA VO532005 I OVOJ E ZA HAIER  HSU18HO3. Drugiot im a oznaka VC5322737 toj e za klimatik  haier hsu12, neznam kak mozele da napravat takva greska a 3 meseci ne mozam da go najdam problemot so klimatikot ne po moja greska, i sega koj mene ke mi go vrati IPM daleko e Sofija,na ovaa strana moze da vdete " 4ASTI.EU"gi ima modulite . Ako ima nekoj modiu od HAIER 18 HO3 moze da napravime razmena. modulot e so dva konektora edin so 10 a drugiot e so 11 bucki, i ima P(+) N(-) U,V,W.

denitehno

Брой мнения : 89
Местожителство : kavadarci Makedonija

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите