Климатична техника
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Процесорна платка от външна електроника за Е12СКР

2 posters

Go down

Процесорна платка от външна електроника за Е12СКР  Empty Процесорна платка от външна електроника за Е12СКР

Писане  gercho Пон Мар 19, 2012 9:23 pm

Трябва ми малката платчица с процесора за Е12СКР или външна платка със гръмнал ИПМ. Дава грешка в комуникацията и съм 100% сигурен че проблема е там.

gercho

Брой мнения : 5
Местожителство : пловдив

Върнете се в началото Go down

Процесорна платка от външна електроника за Е12СКР  Empty Re: Процесорна платка от външна електроника за Е12СКР

Писане  ba6ticata Чет Мар 22, 2012 1:35 pm

Виж дали нямаш късо във веригата на 5-те волта,иначе платката ще ти осигуря?
ba6ticata
ba6ticata
Admin

Брой мнения : 610
Местожителство : София

https://klimaservice.bulgarianforum.net

Процесорна платка от външна електроника за Е12СКР  Empty Re: Процесорна платка от външна електроника за Е12СКР

Писане  gercho Чет Мар 22, 2012 3:48 pm

Ситуацията е следната една полуработеща външна електроника и една неработеща. С полуработещата климатика работи нормално до момента в който не стигне консумация около 4,5-5 Ампера, спира комресора и така безброй пъти без да отчита никаква грешка. Когато работи климатика в ненатоварен режим без да превишава посочените ампери, работи без да спира. Помислих си, добре ще разменя процесорните платчици на двете външни е-ки, неработещата заработи, като полуработещата и обратно полуработещата не работи. И от тук си правя изводи, че имам две неизправни процесорни платки. Преди това замерих и на двете платчици всички елементчета не намерих проблем по съпротивления, кондензаторчета и спойки, следователно преблема е или в софтуера или в процесорите.
Юли, пиши на ЛС за цена на платчиците.

gercho

Брой мнения : 5
Местожителство : пловдив

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите