Външна електроника за Panasonic E9 CKP
3 posters
Страница 1 от 1
Външна електроника за Panasonic E9 CKP
Колеги, ако ви се намира някой прашасъл и с прецакан компресор, такъв климатик, готов съм да обсъдим цена за вън. електроника.Стига да ви се разделя с нея, де Грешката е Н11(липса на комуникация), и проблема доказано, е във вън. електроника. Замерих диоди, оптрони, но всичко е здраво. С процесора не мога да се справя. Иначе, при ремонтни работи, върху вън. тяло е паднало нещо тежко и най-вероятно е скъсало някоя пътечка, или няколко..., а може и студена спойка да се е появила, платката обаче е залята със тънък слой силикон, което влошава рязко възможностите за проследяване, прозвъняване... и т.н. Най-малкото, се губи тройно повече време, което при тези метеорологични условия нямаме, за премахването на силикона. Знам, че има колеги с големи познания в електрониката, готов съм на всякакви варианти, които предложите, след като ги обсъдя с клиентите разбира се!
Demonburg- Брой мнения : 118
Местожителство : Бургас
VNSNA ELEKTRONIKAZA PANASONIK INVERTER 09 BKP ,CKP
IMAS PROBLEM SO LINISKIOT TRANSFORMATOR, IMAS PREKINATO NEKOJA LINIJA NA PLOCATA TAA E DUPLA STAMPA. MOZE KE TREBA DA GO IZVADIS TRANSFORMATORCETO, OTI I POD NEGO IMA BAKARNI SPOEVI SIGURNO IMA NEKOJ PREKINAT.TRAFOTO SE GLEDA NAJGOLEM ELEMENT E NA PLOCATA SO NOGU NOZI BARAJ OKOLU NEGO.
denitehno- Брой мнения : 89
Местожителство : kavadarci Makedonija
Re: Външна електроника за Panasonic E9 CKP
Мога да ти предложа само процесорната платка.След като другите елементи са здрави и връзките са наред,то сто процента е самия процесор.Имал съм поне десетина случая.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите