Климатична техника
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Изтегляне на R407C от хладилната система

2 posters

Go down

Изтегляне на R407C от хладилната система Empty Изтегляне на R407C от хладилната система

Писане  Demonburg Вто Яну 17, 2012 12:46 pm

Колеги, отдавна ползвам станция за събиране на R22, произведена от "Институт по хладилна и кл. техника" АД- София. Мисля си, дали при R407C , нещата ще са малко по-различни, предвид на това , че той е три компонентен. Няма ли да стане тъй, че станцията да дръпне от компонентите в различно съотношение, тъй като дърпа пари, които след това втечнява. Има ли специална "смукачка" за новите фреони или... Скоро ще ми се наложи да източа една по-голяма система на R407C, та ще се радвам да видя вашето мнение и препоръки! Поздрави!!

Demonburg

Брой мнения : 118
Местожителство : Бургас

Върнете се в началото Go down

Изтегляне на R407C от хладилната система Empty Re: Изтегляне на R407C от хладилната система

Писане  solar Вто Яну 17, 2012 6:00 pm

Ако изтеглиш всичкия фреон, всички компоненти ще си дойдат на мястото. Само не зная дали няма да го замърсиш с минерално масло от станцията, с която си теглил R22.

solar

Брой мнения : 160
Местожителство : Сливен

Изтегляне на R407C от хладилната система Empty Re: Изтегляне на R407C от хладилната система

Писане  Demonburg Вто Яну 17, 2012 7:24 pm

Ооооо, за маслото не се бях сетил и това наистина ще е проблем. Благодаря много! Други идеи....?

Demonburg

Брой мнения : 118
Местожителство : Бургас

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите