RE12 JKE super low
2 posters
Страница 1 от 1
RE12 JKE super low
Машината е монтирана в помещение хол 20 кв. В режим топло след достигане на зададената темп. турбината не спира да се върти а намаля обороти предполагам до super low. Питането ми е може ли да се спре турбината въобще да не се върти след достигане на зададената темп., защото се получава един неприятен дискомфорт след приятната топлинка. Лично на мен никак не би ми харесало това.
бяла мечка- Брой мнения : 116
Местожителство : Кърджали
Re: RE12 JKE super low
Ще спре ако и компресора е спрял,иначе се получава,че достигнатата температура се поддържа примерно с 300 или 500 вата.Ако например от дневните температури помещението се загрее до зададената и на компресора оборотите паднат под минималните,то той ще спре.С една дума ако теста е проведен при сегашните външни температури,за да не спира компресора,явно през зимата ще работи нон стоп,т.е. мощноста за конкретния случай не достига.Ще погледна и в сервизното,но практически е така.
В сервизното е дадено,че тръбната температура на вътр.тяло трябва да падне под 16 градуса и тогава ще спре турбината.Ако беше обикновена машина имам решение на въпроса,но това е инвертор.
Благодаря за отговора. Ще чакам клиента да свикне с това. А иначе климатика си е точно за помещението...
бяла мечка- Брой мнения : 116
Местожителство : Кърджали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите