Климатична техника
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samsung AQV09MSA error E554

2 posters

Go down

Samsung AQV09MSA error E554 Empty Samsung AQV09MSA error E554

Писане  totzova Пон Юни 20, 2011 1:04 pm

Уважаеми дами и господа,
Преди близо 3 г. си закупихме и монтирахме Samsung AQV09M. Доволна съм от работата му до вчера, когато започна да работи 20 минути и сам спира. На дисплея му се изписва грешка Е5 54. Звъннах в сервиза, който го монтира и те ми казаха, че нещо електрониката във външното тяло е развалена и ремонта ще ми струва между 200 и 250 лв. Звъннах на друг сервиз и там ми казаха, че фреона е свършил и ще ми струва 80 или 90 лв. в зависимост от типа фреон. От тук следва логично въпроса ми, може ли да ми каже някой специалист какво означава тази грешка и към кой от двата сервиза да се обърна. Естествено на мен ми харесва и е по възможностите ми по-малката сума, но дали те са прави?! Благодаря предварително за отделеното време.

totzova

Брой мнения : 2

Върнете се в началото Go down

Samsung AQV09MSA error E554 Empty Re: Samsung AQV09MSA error E554

Писане  ba6ticata Пон Юни 20, 2011 5:47 pm

Грешката означава недостатъчно количество фреон.Фреона и труда е нормално като цена,но при вас трябва да се открие и пропускът,което означава,че и отстраняването му ще се влкючи към цената.Ако има пропуск от 4пътен вентил(най-вероятно) то цената му е 80лв.
ba6ticata
ba6ticata
Admin

Брой мнения : 610
Местожителство : София

https://klimaservice.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите