компресор за Panasonic E12DKE
3 posters
Страница 1 от 1
компресор за Panasonic E12DKE
от предишни форуми видях, че малаизийски компресор за 12-ка нов е 250 евро, имали някаква гаранция и може ли да се поръча по куриерска фирма с плащане при получаване
radoslav- Брой мнения : 5
Re: компресор за Panasonic E12DKE
Гаранция (6 месеца) има само ако монтажа е извършен в сервиза на К&К,като се добавят още 110лв.Няма проблем компресора да се изпрати с наложен платеж.
ba6ticata написа:Гаранция (6 месеца) има само ако монтажа е извършен в сервиза на К&К,като се добавят още 110лв.Няма проблем компресора да се изпрати с наложен платеж.
Благодаря за експресният отговор, но на собственика на климатика му се струват малко 6 месеца гаранция и предпочита да си закупи нов с по голяма гаранция. Според мен тази гаранция е нормална, защото и аз купувам и сменям конвенционални компресори със същата гаранция.
Компресора за който споменах е нов,но сервиза не може да даде гаранция за "чужд" монтаж по ред причини.Има десетки случаи при които след неправилен монтаж компресорите се връщат на следващия ден.
КОлега трябва ми вътрешно тяло за Е12DKE. Ако имаш налично пиши на ЛС
бяла мечка- Брой мнения : 116
Местожителство : Кърджали
бяла мечка написа:КОлега трябва ми вътрешно тяло за Е12DKE. Ако имаш налично пиши на ЛС
Колега клиента си го прибра за спомен, дори не ми предложи да го купя. Съжалявам нямам.
здраве да е
бяла мечка- Брой мнения : 116
Местожителство : Кърджали
Similar topics
» търся компресор
» samsung UQV09AOTE компресор
» Компресор за PANASONIC с външно тяло CU-G123KE
» Втрешно тяло за E12DKE
» Поръчки от Бауклима-Бургас
» samsung UQV09AOTE компресор