NEO ACS-HC12LCD Грешка Е1
3 posters
Страница 1 от 1
NEO ACS-HC12LCD Грешка Е1
Здравейте,колеги имам проблем със едно NEO ACS-HC12LCD Работи около три минути и изписва грешка Е1.След 3-4 мин пак тръгва за 3 мин. и пак дава грешката.Някой може ли да ми каже Е1 каква грешка е?Благодаря предварително!!!
emostar- Брой мнения : 5
Re: NEO ACS-HC12LCD Грешка Е1
Евентуално утре ще я публикувам,освен ако някои от колегите не ги помни наизуст.
Трябва да е въздушен датчик. 5К при 25°С.
solar- Брой мнения : 160
Местожителство : Сливен
E1 - вътр.възд. датчик
E2 -външен тр. датчик(ако има)
E3 -вътр.тр.датчик
E4 -дв-л на турбината
E2 -външен тр. датчик(ако има)
E3 -вътр.тр.датчик
E4 -дв-л на турбината
Благодаря колеги.А тръбния датчик (вътрешния) колко Килоома трябва да е?Защото някой преди мен е творил и май е сложил какъвто има.
И той е 5 килоома. Скоро сменях на един такъв климатик (не беше НЕО, но пак производство на AUX) и от К&К ми изпратиха термистор, който е по-дебел от оригиналния, но с малко псуване и човъркане с отверката успях да разширя гнездото и да го натикам.
solar- Брой мнения : 160
Местожителство : Сливен
Благодаря на колегите които помогнаха.Смених двата датчика с нови 5 килоомови.Климатика заработи нормално.Държах му датчика да го топля понеже беше хладно в помещението около 30 мин работи.После като го пусна(да се охлади)си изключва нормално след това си включва и така.Слагам му капака оставям го на 15градуса(минимума) на студено.След няколко минути включи-работи към 5 мин и изключи(нормално защото е хладно в помещението) изписа Е1 което стоя на дисплея 30-тина секунди и изчезна и си показва нормално 15градуса на колкото съм го оставил.След няколко минути пак си включва работи си и като изключи компресора пак изписва Е1 за малко.Затоплям датчика работи 15 мин-пускам го изключва обаче не изписва грешката.Явно като го затоплям и охлаждам принудително и по бързо от нормалното не изписва грешката.Налягането е нормално няма студени спойки по платката.Някой има ли идея дали електрониката е за смяна?Защото датчиците със сигурност са нови и 5килоомови.Благодаря!!!
Similar topics
» ГРЕШКА Е-464
» Е - 12 JKE-3 грешка H-33
» Panasonic E 12 CKP - грешка H33
» Panasonic E12 HKE Грешка Н16
» Грешка Samsung
» Е - 12 JKE-3 грешка H-33
» Panasonic E 12 CKP - грешка H33
» Panasonic E12 HKE Грешка Н16
» Грешка Samsung
Страница 1 от 1