Samsung AQV 12 FAN Замръзва
4 posters
Страница 1 от 1
Samsung AQV 12 FAN Замръзва
Здравейте колеги ,
имам проблем с въпросния климатик( AQV 12 FAN). Клиента ми се обади и каза че климатика е замръзнал. Презаредих го по норма, но на сутринта климатика отново е замръзнал.
Възможно ли е да е от външния датчик и трябва ли да го местя извън зоната на замръзване (както при AQV 18 FAN)?
Предварително благодаря за помоща
имам проблем с въпросния климатик( AQV 12 FAN). Клиента ми се обади и каза че климатика е замръзнал. Презаредих го по норма, но на сутринта климатика отново е замръзнал.
Възможно ли е да е от външния датчик и трябва ли да го местя извън зоната на замръзване (както при AQV 18 FAN)?
Предварително благодаря за помоща
artech- Брой мнения : 9
Местожителство : Sliven
Re: Samsung AQV 12 FAN Замръзва
Не пречи да го преместиш профилактично и да видиш дали пак ще замръзне. Обаче е учудващо, че замръзва сега. В момента въздуха в Сливен е доста сух, освен ако не е в някое село край тунджа.
solar- Брой мнения : 160
Местожителство : Сливен
Вчера го размразих и преместих датчика и днес клиента ми се обади че климатика пак е замръзнал. Давайте идеи
А дали обръща на дефрост изобщо? Клиента дали го е наблюдавал. Проверявал ли си дефрост датчика?
solar- Брой мнения : 160
Местожителство : Сливен
Извинявай,за тъпия въпрос,но дали външния тръбен датчик си е на мястото?
Външния тръбен датчик си е на мястото , а за defrost-a днес ще стоя и ще го гледам дали изобщо влиза в размразяване. А между другото колко ком-а е дефрост датчика ?
Здравей колега!artech написа:Вчера го размразих и преместих датчика и днес клиента ми се обади че климатика пак е замръзнал. Давайте идеи
Интересно ми е как си решил проблема с замръзването. Имам проблеми с два самсунга и пробвах почти всичко и не мога да разбера зашо така натрупват лед.Гледам че е спряна дискусията относно твоя проблем. Да не би да си си решил проблема
yovev81- Брой мнения : 55
Similar topics
» Климатик SAMSUNG AQ-18FA R410 замръзва
» Samsung AQV 12 EWA N - КОД
» samsung aqv 18 fan
» Samsung - AQV-12 UGA
» Samsung AQV-12FA
» Samsung AQV 12 EWA N - КОД
» samsung aqv 18 fan
» Samsung - AQV-12 UGA
» Samsung AQV-12FA
Страница 1 от 1