Проблем с тихия режим на Samsung AQV12EWA
3 posters
Страница 1 от 1
Проблем с тихия режим на Samsung AQV12EWA
Като цяло климатика работи добре,когато е на тих режим много е тих почти не се чува и се спи добре , но от както е купен този климатик прави проблеми пускам го примерно на тих режим той не реагира веднага а когато му скимне може след 10 мин. може и след 1 час,не реагира дори и като го сложа на 1,2,3-та степен или турбо режим.Въпроса ми има ли някой код да въведа да се рестартира или да търся сервизни техници не че когато ги извиках техниците от гаранцията ми помогнаха казаха "той си работи така" .Също искам да попитам някой дали ползва такъв климатик и с какви впечатления е че на мен ми побеля косата за 1 година .Забравих да спомена че това го прави на когато е включен на топло,когато е на студено лятото няма проблем...веднага си реагира на командите
http://www.kolko.bg/bg/samsung-aqv12ewa-klimatik-bg/p/1163666
http://www.kolko.bg/bg/samsung-aqv12ewa-klimatik-bg/p/1163666
rosenrt- Брой мнения : 2
Re: Проблем с тихия режим на Samsung AQV12EWA
Това е нормално. В режим "топло" не можеш да му се бъркаш в работата на турбината. Електрониката сама си определя оборотите в зависимост от температурата на вътрешния топлообменник.
solar- Брой мнения : 160
Местожителство : Сливен
то това е много лошо не може ли да се изключи за какво са ги сложили тия обороти и тих режим тогава,другия климатик panasonik няма такива проблеми
rosenrt- Брой мнения : 2
Колегата solar е прав.Този тих режим настина много зависи от това,дали зададената температура е достижима и след колко време.Ако вие го стартирате в момента,климатика първо ще осигури зададената температура и след това ще премине към тихия режим,но при условие,че температурата в помещението няма да пада след неговото активиране!С едно изречение - ако тихия режим не може да поддържа температурата в помещението,то той просто няма да е тих,а с по голяма мощност,при което естествено ще е по шумно.
Similar topics
» Проблем със Samsung SH 12 ZAB
» SAMSUNG 12NSAN проблем
» ПРОБЛЕМ С КАСЕТА SAMSUNG 48 000 BTU
» Проблем с SAMSUNG AQV12ABA
» проблем с климатик samsung aqv 12 fcn
» SAMSUNG 12NSAN проблем
» ПРОБЛЕМ С КАСЕТА SAMSUNG 48 000 BTU
» Проблем с SAMSUNG AQV12ABA
» проблем с климатик samsung aqv 12 fcn
Страница 1 от 1
Права за този форум: