Samsung ili Midea
2 posters
Страница 1 от 1
Samsung ili Midea
Здравейте.
Искам да ви питам какво ви е мнението за климатиците на самсунг и по - точно за модела AQ-12UGA? В момента е на промоция в METRO, дали ще ми върши работа за ототпление на стая 20-25 квадрата в нова сграда с изолация? Имате ли много проблеми със обикновенните сплит системите на Самсунг, защото като гледам в нета няма много добри мнения за инверторите? Мидеа по - добре ли са като марка за климатици? Да кажа, че климатика ми трябва за квартира и съм го уговорил за сметка на един наем, затова гледам да ми излезе по - евтино от 600 лв. с монтажа.
Благодаря предварително.
Искам да ви питам какво ви е мнението за климатиците на самсунг и по - точно за модела AQ-12UGA? В момента е на промоция в METRO, дали ще ми върши работа за ототпление на стая 20-25 квадрата в нова сграда с изолация? Имате ли много проблеми със обикновенните сплит системите на Самсунг, защото като гледам в нета няма много добри мнения за инверторите? Мидеа по - добре ли са като марка за климатици? Да кажа, че климатика ми трябва за квартира и съм го уговорил за сметка на един наем, затова гледам да ми излезе по - евтино от 600 лв. с монтажа.
Благодаря предварително.
Jivko Dimov- Брой мнения : 1
Re: Samsung ili Midea
Общо взето проблемът на конвенционалните самсунги е много кратко размразяване на външното тяло и ако се появи такъв проблем то той се коригира с въвеждане на нов код от ДУ. Обикновено този проблем е при 9-ките, а от 12-ките има много по-малко оплаквания. Относно новите Мидеи клас А с фреон 410 аз препоръчвам модела MSV1-12HRN1, тъй като е с голямо външно тяло (голям топлообменник) и компресор Тошиба, но за жалост е най-скъпия от конвенционалните Мидеи. Моделът MSR5-12HRN1 е с външно тяло като на старите 9-ки, а компресора е някакъв измислен и впечатленията ми от миналата зима не са добри.
solar- Брой мнения : 160
Местожителство : Сливен
Similar topics
» Midea MSG12HR
» Платка вътрешно MIDEA
» Турбина MIDEA MSG-09HRN2-QB4
» MIDEA MSR 12,18,24 HRDN1 DC INVERTER
» MIDEA DC INVERTER MSG 12 HRDN1
» Платка вътрешно MIDEA
» Турбина MIDEA MSG-09HRN2-QB4
» MIDEA MSR 12,18,24 HRDN1 DC INVERTER
» MIDEA DC INVERTER MSG 12 HRDN1