Климатична техника
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Външна и вътрешна платка за Samsung AQV09MSAN

2 posters

Go down

Външна и вътрешна платка за Samsung AQV09MSAN Empty Външна и вътрешна платка за Samsung AQV09MSAN

Писане  бяла мечка Вто Апр 06, 2010 7:31 pm

Понеже стана късно, а отговора ми трябва до утре сутринта, искам да попитам колко парички ще струва външна и вътрешна платка за Samsung AQV 09 MSAN. Точната сума не е важна, приблизителната ме удовлетворява.

бяла мечка

Брой мнения : 116
Местожителство : Кърджали

Върнете се в началото Go down

Външна и вътрешна платка за Samsung AQV09MSAN Empty Re: Външна и вътрешна платка за Samsung AQV09MSAN

Писане  бяла мечка Сря Юни 16, 2010 8:41 pm

Получих платките за този климатик. Оказа се обаче че сервиза преди мен е оскубал всичката електроника във вътрешното тяло, освен електромотора, та даже и клемореда (не знам за какво му е бил, но...). По принцип съм монтажник, но се опитвам да се справя с подмяна на цели компоненти, като платки, компресори и т.н. ПОмогнете какво да търся от другият сервиз, който е обслужил климатика преди мен. На лице са електромотор, платка за вътрешното тяло и пластмасовите детайли? Мисля, че липсват клеморед и датчици. Какво друго?

бяла мечка

Външна и вътрешна платка за Samsung AQV09MSAN Empty Re: Външна и вътрешна платка за Samsung AQV09MSAN

Писане  ba6ticata Сря Юни 16, 2010 9:23 pm

Може би въздушните филтри и дисплея.Клемореди ще си намериш от друг модел или пък просто едно "побългаряване",т.е. обикновени клеми за ел.инсталаций!
ba6ticata
ba6ticata
Admin

Брой мнения : 610
Местожителство : София

https://klimaservice.bulgarianforum.net

Писане  бяла мечка Пет Юни 25, 2010 9:45 pm

Днес получихме старата платка с датчиците. На CN71 как да разбера кой извод е за комуникаций и кой 220V. Липсва клемореда и тази букса към платката (предполагам синя). Това е схемата за модела МОля помогнете.

бяла мечка

Писане  ba6ticata Пет Юни 25, 2010 10:02 pm

На този куплунг (CN71) извод 1 отива към нулата на клемореда,т.е. N1, а извод 3 отива към клема 2 която всъщност провежда комуникацията.
ba6ticata
ba6ticata
Admin

Писане  ba6ticata Пет Юни 25, 2010 10:08 pm

Ако имаш време,в понеделник ще ти изпратя цялата 'коруба' с клемореда, за да си дойде всичко на място.Прати ми адреса си чрез ЛС.
ba6ticata
ba6ticata
Admin

Писане  бяла мечка Пет Юни 25, 2010 10:13 pm

Всичко е точно вече монтиран е и бачка. Благодаря за съдействието.

бяла мечка

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите